Έχουν και τα ψάρια τη δική τους… ιστορία




Είναι γεγονός ότι η προσπάθειά μας να έχουμε καθημερινά φρέσκο ψάρι, δεν φείδεται κόπων, ούτε εμποδίζεται από τις υπερβολικές, κάποιες φορές, απαιτήσεις των επαγγελματιών αλιέων.

 

Δική μας ικανοποίηση είναι να έχουμε το ποιοτικότερο δυνατόν ψάρι για τους φίλους μας.

 

 Μιλώντας, λοιπόν, για τη σχέση μας με το ψάρι, θα πρέπει να τονίσουμε ότι συχνά έχουμε τη χαρά (ιδιαίτερα όταν μας το ζητήσουν οι φίλοι μας) να μαγειρέψουμε τα ψάρια με διαφορετικούς και ενίοτε ιδιαίτερους τρόπους.

 

Έτσι μπορείτε να ζητήσετε να ετοιμάσουμε μεγάλα ψάρια (σφυρίδες, μαγιάτικα, ροφούς, μυλοκόπια, γοφάρια κ. ά.), φρικασέ, ή με αγκινάρες αλλά πολίτα, ή στιφάδο, ή πλακί κ. ά.  Όπως επίσης ψημένα στο φούρνο σε κέλυφος αλατιού, που η νοστιμιά τους θεωρείται ασυναγώνιστη.

 

Και όλα αυτά χωρίς καμιά επιπλέον οικονομική προσαύξηση!