Na Me Thimasai Restaurant | Λαρισαίων Οίνοι | εστιατορια λαρισα, εστιατόριο λάρισα,εστιατόρια λάρισα, εστιατοριο λαρισα, estiatorio larisa,estiatoria larisa,estiatorio larissa,estiatoria larissa,φαγητό λάρισα,Επιχειρηματικά γεύματα,Επιχειρηματικά δείπνα, Restaurant larisa

Λαρισαίων Οίνοι





 

Λαρισαίων Οίνοι στο "Να με θυμάσαι"

Το εστιατόριό μας, πρωτοπόρο πάντα σε ό,τι αφορά τον κόσμο του κρασιού, θέλοντας να αναδείξει την ποιότητα των τοπικών οίνων και να φέρει πιο κοντά τους πελάτες του στους τοπικούς παραγωγούς, προσφέρει όλες τις ετικέτες του καταλόγου του
με έκπτωση 30%!

 


Όλοι όσοι συν-αποτελούμε το «Να με θυμάσαι…», τιμώντας αυτές τις προσπάθειες και τον ίδιο μας τον τόπο, και πιστεύοντας απόλυτα στην ποιότητα των τοπικών παραγωγών, δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην προβολή και την προώθησή τους, προσφέροντας τις ετικέτες τους σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή δηλαδή με έκπτωση 30% των μέχρι τώρα τιμών καταλόγου, που θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε «τιμή γνωριμίας». 

 

  

Εμείς, το κρασί και ο τόπος μας...

 

Είναι σημαντικό ότι τις τελευταίες δεκαετίες η ιστορία της ποιοτικής δημιουργίας κρασιών στον νομό μας πέρασε στα χέρια ανήσυχων παραγωγών, ιδιαίτερα φιλόδοξων για το καλύτερο και η καταγραφή αυτής της προσπάθειας απέκτησε «επώνυμο».

 

Με σκαπανέα και πρωτοπόρο τον γιατρό Δημήτρη Κατσαρό που επέλεξε την Κρανιά για τις αμπελουργικές του δραστηριοποιήσεις και οι ετικέτες του χαίρουν πανελλήνιας και όχι μόνο εκτίμησης, πλέον...

 

Με τον Δημήτρη Ντούγκο (και τώρα τα παιδιά του Θάνο και Λουίζα), που επέλεξε την κοιλάδα των Τεμπών για το οινοποιείο του και τις παρυφές του Ολύμπου στη Ραψάνη για τους αμπελώνες του…

 

Με τον Παντελή Καριπίδη, που ανάτρεψε τα δεδομένα του κάμπου, επιλέγοντας τους ήπιους λοφίσκους στα Βούναινα και πλέον με το νέο υπερσύγχρονο οινοποιείο του διεκδικεί σημαντικό μερίδιο στην αγορά…

 

Με τον Δημήτρη Μίγα, που έθεσε νέα δεδομένα στην περιοχή του Τυρνάβου, δημιουργώντας ένα οινοποιείο – πρότυπο σε χώρους και εξοπλισμούς...

 

Με τον Χρήστο Ζαφειράκη να επιδιώκει τη δυναμική αναβίωση της οινικής παράδοσης του Τυρνάβου, τόσο με γηγενείς, όσο και με γαλλοϊταλικές ποικιλίες…

 

Με τον Κώστα Λιάπη, στη Ραψάνη, να αναδημιουργεί την τοπική τιμημένη παράδοση, στηριζόμενος στην υπεροχή του Ξινόμαυρου, που θέλει  να το αναδείξει ως κορυφαία γεύση του ελληνικού αμπελώνα.

 

Με τον ιστορικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου να δίνει νέα πνοή στο οινοποιείο του και πλέον να διεκδικεί με αξιώσεις την ποιοτική αγορά…

 

Με τους αδελφούς Ξηρομερίτη να θέλουν να σταθούν ισάξια στην παραγωγή ποιοτικών κρασιών...