Γευσιγνωσία κρασιών Κτήματος Μίγα (20-4-2010)




1.

Λευκός «Μοσχάτο Αμβούργου» Blanc de Noir

------

Σύνθεση τριών διαφορετικών λουκάνικων από κρέας κοτόπουλου,

χωριάτικου γεμιστού με κεφαλοτύρι και παραδοσιακού πρασάτου.

 

2.

Λευκός «Παλαιός Άμπελος – Chardonnay, Sauvignon 2009»

------

Μεσογειακά λαζάνια από φρέσκια ζύμη

με γέμιση λαχανικών εποχής και πέστο μαϊντανού.

 

3.

Λευκός Chardonnay Fume – (ΒΑΡΕΛΙ) 2008

------

Καπνιστό χοιρινό μπούτι στη σχάρα

με φρέσκια πατάτα σοτέ με μανιτάρια και σάλτσα λαδολέμονου.

 

4.

Ερυθρός «Παλαιός Άμπελος – Syrah, Merlot»

------

Γλώσσα μόσχου φρικασέ

 

 

Επίγευση:

Ροζέ «Παλαιός Άμπελος – Merlot»

------

Φρούτα του δάσους σε κόκκινο κρασί

με παγωτό βανίλια και φυλλαράκια δυόσμου.